Ирена Йорданова

Ирена Йорданова

фризьор/ маркетинг/ мениджмър/ тийм лидер

Ирена наследява от своя баща страстта за мода, красота и стил. От малко момиченце тя е неотлъчно до своя баща, прекарвайки детските си години във фризьорски салон „ИРЕН”. Всекидневно виждаща работата на своя творящ баща, тя изгражда представа за стилна и модерна визия на клиентите.

През 2011г. Ирена завършва с отличие природо-математическа гимназия „Васил Друмев” гр. В. Търново като през тийнеджърските си години Ирена се посвещава изцяло на образованието си.

2011г. заразена с френската треска от своя баща, Ирена заминава за Франция, в гр. Тулуза, където следва висшето си образование в сферата на икономиката и управлението. Успоредно с лекциите в университета Ирена се отдава на работата във фризьорския салон на своя баща, където упражнява своите придобити знания на практика, като изпълнява позицията на тийм лидер, мениджър и фризьор.

От 2018г. Ирена започва да развива маркетинговата стратегия и мениджмънт на марката „Ирен” като успоредно с това продължава да доразвива своите умения и знания в занаята като се обучава лично от своя баща както и от високо реномирани и световноизвестни академии в България и Англия.

ПРОМО
BulgarianEnglishFrench