6 неща, които трябва да знаеш преди да си сложиш екстеншъни

Бразилско изправяне или трайно изправяне за копринено мека и бляскава коса
30.07.2018
Дневен грим – 8 съвета за красиво лице всеки ден
19.08.2018
Покажи всички

6 неща, които трябва да знаеш преди да си сложиш екстеншъни

Как Kylie Jenner, Beyonce, Kim Kardashian, Jennifer Lopez правят тази магическа трансформация с косите си от къси карета, bob прически в дълги гриви стил Рапунцел ?! Тайната се крие във фризьорите, които са въоражени с комплекти от коси.

И вие искате да имате коса като на тези световни холивудски знаменитости? Имате желание за промяна? Мечтаете за дълги коси на морска сирена? Сбъдването на вашите мечти се случва при нас, във фризьорския ни салон на ул. “Цветарска” 26. При нас ще намерите гарантиран висок клас коса. Работим с две марки – френска от гр. Кан – градът на филмовите фестивали, а другата е руска.  А тук в статията ще ви дадем подробна информация за различните методи на поставяне, цени, трайност, както и нужна информация  за поддръжката на косата.

1. Видове екстеншъни – постоянни и непостоянни

 

Първо преди да сложите екстеншъните, трябва да решите какъв ефект търсите – искате ги по скоро за по-голяма плътност на косата ви или пък за да й придадат дължина. Искате да сте постоянно с тях в продължение на 2 месеца или пък 6, а може би  нямате желание и нужда да ги носите постоянно върху главата?! Именно отговорите на тези въпроси ще ви отведат до методите на поставяне.

2. Методи на поставяне

 

В нашия салон предлагаме три основни метода:

1.С кератинови кичури – този метод на поставяне издържа 6 месеца и струва между 400-600лв. Цената се определя от броя на кичури. След шестия месец трябва да дойдете на поддръжка, чиято цена е м/у 200-300лв.

2.  С капси – лентата се прикрепя и затяга към вашата коса с помощта на малки метални пръстенчета. Процедурата по поставяне продължава между 40-50 минути. Цената варира от 400 до 500лв. Бихте могли да изкарате с редовете до 2 месеца. Поддръжката ще ви струва 15лв на ред. Слагат се максимум 4 реда.

3. С клипси – удължаването с клипси е за дамите, които искат бъдат с дълга коса един ден, а на следващия да са отново с къса. Вие решавате за кой повод и кой ден да бъдете дългокоса. Препоръчително е да се свалят преди лягане. Вие си купувате само косата от нас като ние се заемаме с поставянето на клипсите, а останалото остава във ваши ръце:)

3. Внимателното ресане е задължително – агресивното сресавне може да увреди както естесвената ви коса, така и екстеншъните. Сресването трябва да започва от краищата към корените, за да не оплетете екстеншъните и да се стигне до изскубване на цели секции от косата.

4. Седмично миене на косата – Препоръчваме да миете косата веднъж седмично, като използвате шампоан с кератин или без сулфатен. Също така използването на маска и балсам е задължително. Нанасянето на балсама започва от средата на косата към краищата, избягвайте да нанасяте в корена. Разресвате косата с гребен. Оставяте го да действа 5-10мин.; след това изплаквате обилно с хладка вода.

5. Подстригването на удължената коса веднага след поставянето й е задължително –  за да изглеждат максимално естествени и слети с вашата коса, ние ще се погрижим за оформянето им.

6. Стилизиране на косата – за да изглеждат екстеншъните натурално и естествено, както и за подхранването им е желателно да използвате стилизиращи продукти. Препоръчваме кристали за права коса, а за къдрокоските втвърдител за къдрици. Продуктите можете да ги откриете в нашия фризьорски салон.

И не забравяйте: ГРИЖАТА за вашите екстеншъни е ВСИЧКО. С правилна и постоянна грижа можете да изкарате цяла година с един и същ комплект коса.

Ето и част от наши клиентки, които избраха качестевна и естесвена коса:)

И.Й.

ПРОМО