Бразилско изправяне или трайно изправяне за копринено мека и бляскава коса

МАЗНА КОСА – 5 начина за да я избегнете
15.07.2018
6 неща, които трябва да знаеш преди да си сложиш екстеншъни
05.08.2018
Покажи всички

Бразилско изправяне или трайно изправяне за копринено мека и бляскава коса

Следващите редова са за жените, които бленуват мека, лъскава и здрава, права коса. Скъпи дами, не ви ли дотегна от постоянното и всекидневно изправяне с преса за коса?! Не забравяйте колко вредна е тя, съсипваща и безмилостна към вашата коса? А и не само! Губите от ценното си време за да постигнете прилични резултати. Наистина ли трябва да продължавате да я увреждате всеки ден? Колкото и качествена да е вашата преса за коса, честото изправяне, уврежда структурата на косъма, ускороява цъфтежа както и води до накъсване на косъма.

Тогава как да постигнем напълно права и гладка коса, ако пресите не са препоръчителни?!

Вашето решение, мили дами, е бразилско изправяне или още кератинова терапия за едни, а за други ще е трайното изправяне. В следващите редове ще ви запознаем в детайли и с двете изглаждащи и подхранващи косата процедури, техния ефект както и тяхната трайност.

 

Кератинова изглаждаща терапия

Какво представлява кератина?

90% от косъма е изграден от кератин и в зависимост от влажността на околната среда от 5-10% се състои от вода. В косата има и минимални количества липиди, пигменти и минерали. Кератинът е влакнест протеин, който придава здравина и еластичност на вътрешната и външната структура на косъма. Той съдържа дълги пептидни вериги. Техният състав определя структурата на отделните нишки, които отговарят за еластичността и здравината на косата.

Кератинът е устойчив на високи и ниски температури. Благодарение на него косата ни издържа на летните лъчи и зимния студ, а също и на стилизиращите уреди като маши, преси, сешоари и др. Бъдете сигурни, че коса подхранена с необходимото количество кератин е готова да издържи натиска на различни стресови и екологични фактори.

Най-големият и ексклузивен плюс на марката с която работим е патентованата формула Juvexin, предлагащ истинска иновация. Това е най-революционната стъпка в областта на грижата за косата. Естествения белтък се извлича от козината на млади овце по специална технология с грижа за животните и природата.

Какъв е ефектът от процедурата?

Придава здравина на косата, блясък, подхранва косъма както и ускороява растежа на косата. Косата става права, лъскава, а цъфтежите са изчезнали. Основавайки се на силата на протеините, Juvexin има мощен анти-ейджинг ефект, който възстановява косата не само външно, но и във вътрешността й, за да може успешно да се бори с ефектите от топлинно третиране, боядисване и други заплахи.

Колко време трае процедурата както и ефекът от нея?

Процедурата продължава около 4 часа. Ефектът от кератиновата терапия продължава от 4 до 6 месеца.

Върху какви коси не бива да се прави процедурата?

Тънките коси, изрусени и обезцветените не бива да се подлагат на такава терапия.

 

Трайно изправяне

Този вид услуга е идеална за клиенти, които искат да направят къдравата си и груба коса по-гладка, блестяща и мека. Елиминира до 95% цъфтящи крайчета, накъсване и извиване.

Какъв е ефектът от трайното изправяне?

  • Volume control;
  • Silky и блестяща;
  • Видимо по-здрава;
  • Неутрализация на накъсване;
  • ефект на анти-влажност.

Процедурата отнема 4 часа, а ефектът издържа от 6 до 8 месеца.

И. Й.

 

 

ПРОМО