Как да носим косата си в летните горещи дни?! 5 бързи и лесни визии

5 хитрини за красива коса през лятото
10.06.2018
МАЗНА КОСА – 5 начина за да я избегнете
15.07.2018
Покажи всички

Как да носим косата си в летните горещи дни?! 5 бързи и лесни визии

 

Пред прага на астрономическото лято, уверете се, че полагате правилните грижи за здрава и мека коса като прочетете нашата статия от миналата седмица 5 хитрини за красива коса през лятото – един от любимите ни съвети за предпазване на косата от слънчевите лъчи е летният шал за глава. Именно той ще е най-голямата тенденция за лято 2018 като в това можем да се убедим от вече представените визии на подиумите на Marc Jacobs, Gucci и Temperley London.

 

Ето и нашите 5 лесни и оригинални визии които бихте могли да си направите през летните горещи дни.

КОКЧЕ: Когато навън е мръсна жега, косата спарва вашето вратле и имате желание да я махнете, единственото решение е небрежен кок. Увито шалче около главата или кока със сладко възелче е перфектната лятна тенденция. Бихте могли да увиете шала около главата докато ви допадне дължината и връзването на шала.

 

Показваме Ви стъпка по стъпка как да постигнете тази визия:

  1. Хващате косата на конска опашка.
  2. Разделяте опашката на две равни части.
  3. Всяка от частите се усуква и се забождат с фиби.

4. Двете части са засукани под формата на кръг; 5. Кокчето е засукано като към него прибавяме шала, увивайки го около него.

КОНКСКА ОПАШКА: Висока или ниска, шалчето придава бохемски стил. Изберете по-дълъг шал, увийте го около опашката, после го завържете на възел или направете панделка – както го усещате според облеклото:)

ПЛИТКИ: Плитките никога не са излизали от мода. И това лято оглавяват модните тенденции с прибавени към тях шалчета. Можете да добавите такова, като го увиете в горната част на плитката, да го преплетете в нея или да го завържете в края й под формата на панделка.

Усукана лента за глава: Този заускан ефект изглежда толкова прост и лесен като върви почти на всеки стил. Сложете шала около врата и обвийте главата. След това пресечете двата края един в друг в предната част на главата. После обвийте главата си отново и ги завържете на възел около врата – отнема точно десет секунди.

Наполовина вдигната, наполовина спусната: Ако не искате косата да ви се пречка пред лицето, но не искате да я връзвате, бихте могли да увиете шала около плитката, или просто да го ползвате като лента за коса, прибирайки я назад.

Вижте и нашите предложения за летни небрежни прически. Заповядайте във фризьорския салон на ул. “Цветарска” 26 за да ги изпробвате :*

И.Й.

ПРОМО